Domžalske košarkarje, ki letos navdušujejo s svojimi predstavami v NLB ABA2 ligi, čaka še zadnji turnir rednega dela tekmovanja. 14 ekip se bo tokrat srečalo v Širokem Brijegu. V Hercegovini bomo tako dobili odgovor o vseh 8 potnikih na zaključni turnir, ki bo med 12. in 16. aprilom v Domžalah. Ne pozabimo, Sunsi so si gostiteljski privilegij zaslužili z že osvojenim prvim mestom po rednem delu. 10 zmag je bilo namreč že dovolj za ta dosežek. Rezultati tekem proti Slogi, Podgorici in TFTju torej ne bodo ključnega pomena, seveda pa odhajajo Sunsi na turnir z željo po novih zmagah na mednarodni sceni.

Sunsi še ne poraženi na zadnji turnir NLB ABA2 lige.

Prvi nasprotnik bo tako Sloga iz Kraljeva – 7.3. za malico ob 15.00, drugi Podgorica – 9.3. v času pozne večerje ob 21.00 in tretji TFT Skopje – 11.3. ob kosilu ob 12.00. Vsa srečanja si v živo lahko ogledate na Arena TV, kjer so v neposrednih prenosih prav vsa srečanja tekmovanja. Vabljeni k ogledu čim večih tekem, da boste spoznali, kakšna košarka prihaja v Domžale na aprilski »Final 8«.

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: »Pred nami je še zadnji turnir, ki rezultatsko zaradi našega že osvojenega prvega mesta ne deluje tako pomemben, vendar mi nikakor ne želimo izgubiti zmagovalnega ritma in dobre kemije, ki je sopotnica zmag. Opozoriti moramo, da so se številne ekipe pred zadnjim delom okrepile in bodo tako v Širokem Brijegu kot na zaključnem turnirju v Domžalah v močnejših postavah kot smo jih vajeni, kar pomeni, da bo liga napeta in zanimiva do konca.«