Uprava

VODSTVO

 

DIREKTOR
Matevž Zupančič

T: +386 (0)41 202 169
E: matevz.zupancic@helios-suns.si

Matevž Zupančič deluje v košarki od leta 2005. Pri Petrolu Olimpiji je sprva skrbel za komunikacije ter koordinacijo aktivnosti članske ekipe, med leti 2013 in 2017 je opravljal funkcijo direktorja kluba. Med tem je zastopal klub v različnih mednarodnih organizacijah (Evroliga, Eurocup, ABA liga) in bil aktiven v organih KZS. Na Univerzi v Benetkah je zaključil magisterij iz športnega managementa. Helios Sunsem se je kot direktor kluba pridružil decembra 2017.

 


VODJA PISARNE
Andrej Pustotnik

T: +386 (0)51 394 469
E:
andrej.pustotnik@helios-suns.si

Andrej Pustotnik je glavni klubski birokrat (sekretar oz. vodja pisarne) postal 1. 6. 1994. V tem času, razen vmes dobra 3 leta, je vseskozi v klubu tudi redno zaposlen. Ob vodenju administrativnih zadev je od finalnega turnirja za mladince v Domžalah l. 1997 tudi “prvi glas Heliosa”, redno pa je uradni napovedovalec na domačih tekmah postal ob selitvi kluba iz OŠ Venclja Perka v ŠD Domžale, prej Halo komunalnega centra.

 

 

TEHNIČNI VODJA
Aleš Erjavšek

T: +386 (0)41 527 455
E: ales.erjavsek@helios-suns.si

Aleš Erjavšek je del Košarkarskega kluba Domžale že neverjetnih 37 let. Seveda sprva kot košarkar, kasneje tudi kot trener, po kratkem vmesnem premoru pa se je v klub vrnil dejansko kot “deklica za vse”. Skrb za opremo, vzdrževanje dvorane, stanovanj in avtomobilov, uradni predstavnik članske ekipe, priprava dogodkov, težko boste našli področje, kjer Aleš ni prisoten. Ob vsem tem je zaposlen tudi na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, hkrati pa že preko 30 let uspešno vodi lastno elektromehanično podjetje. 

 

VODJA ODNOSOV Z JAVNOSTMI
Tomaž Žibert

T: +386 (0)30 341 474
E: pr@helios-suns.si

Tomaž Žibert se je klubu pridužil pred sezono 2022/23. Domžalčan, živeč le streljaj od Športne dvorane Domžale, je v stiku s košarko od mladih let, ko jo je igral v mlajših selekcijah kluba, kasneje pa se izobraževal tudi za trenerja in košarkarskega sodnika. Izkušnje glede medijev si je pridobival kot sourednik košarkarskega podcasta Blokada in skozi urejanja številnih družabnih omrežij, brez katerih si sodobne komunikacije ne moremo predstavljati. 

UPRAVA

Upravni odbor:

Gunther Vesko – predsednik
Andrej Vidic – zastopnik društva
Matej Burger
Cornelia Camondo
Aleš Klavžar

Nadzorni odbor:

Miha Pirc
Jure Prinčič
Erik Juhant

Častno razsodišče:

Pavle Andrejašič
Martin Osterman
Peter Žibert

Častni člani kluba:

Mitja Šircelj
Sašo Grilj
Uroš Slavinec
Ladivoj Gorjan