Najbolj izkušena peterka Helios Sunsov, Daniel Vujasinović – Tadej Ferme – Blaž Mahkovic – Gezim Morina – Mihailo Sekulović, se v naslednjih dneh s karikaturami Nane Guberinič podaja v boj za lažje šolanje na domu domžalskih osnovnošolcev.

V sodelovanju z nekaterimi našimi partnerji ter z Zvezo prijateljev mladine Domžale bomo zbirali sredstva in pomagali mladim, ki jih je to obdobje najbolj prizadelo.

Priznana domžalska karikturistka, nekdanja odlična košarkarica, Nana Guberinič, nam je priskočila na pomoč s karikaturami petih najbolj izkušenih domžalskih košarkarjev, s posebnim dodatkom, ki bo spominjal na te težke “korona” čase. Nekateri naši partnerji bodo donirali sredstva za nakup originalnih karikatur, ki bodo nato mesto dobile v prostorih Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, kluba s 70-letno zgodovino. Vse donacije bomo namenili nakupu opreme za nemoteno šolanje na domu za domžalske osnovnošolce, za razdelitev pa bodo poskrbeli pri ZPM Domžale.

Tadej Ferme in Blaž Mahkovic, izpod rok priznane karikaturistke Nane Guberinič.

Pri celotni akciji pa lahko pomagate tudi vi!

1. DONIRAJ IN PREJMI SVOJO KARIKATURO IZKUŠENIH 5

Ena možnost pomoči je, da donirate poljubno višino sredstev direktno Zvezi prijateljev mladine Domžale. V primeru donacije v višini vsaj 10 eur, lahko v zahvalo in spomin prejmete A4 repliko karikature Izkušenih 5 po vašem izboru. V kolikor bi ob donaciji želeli prejeti karikaturo, se prosimo javite na andrej.pustotnik@helios-suns.si. Na enem od članskih treningov ali tekem vam jo bo izbrani član peterke podpisal in osebno predal!

Navodila za nakazilo donacije:

Namen: Donacija za računalnike ali Prostovoljni prispevek (ustrezno izberite)
Naslov: Zveza prijateljev mladine Domžale, Ljubljanska cesta 58, 1230 Domžale
Koda namena: CHAR
Račun: SI56 6100 0002 2410 548
Referenca: SI00 29106

2. PODARITE RABLJENO RAČUNALNIŠKO OPREMO

Druga možnost pomoči pa je z donacijo računalniške opreme. Morda ste pred kratkim menjali tablico ali računalnik, pa ne veste kam s prejšnjo. Ali pa vam kakšen enostavno neuporabno počiva doma. Prinesite ga k nam ali pa kar direktno Zvezi prijateljev mladine Domžale (041 367 808). Poskrbeli bomo, da oprema pride v prave roke.